Les activitats

És sabut per tots que la pràctica habitual d’esport té una sèrie d’avantatges i efectes positius sobre la nostre salut. Fent esport millorem no només la nostra resistència cardio-pulmonar i la nostra força muscular, sinó que a més a més guanyem en agilitat, resistència, equilibri i en general en tot el nostre estat de salut, tant físic com psíquic. La pràctica d’esport també és una bona teràpia per eliminar tensions acumulades durant el dia. 

Durant la pràctica esportiva generem unes hormones anomenades endorfines, que també s'anomenen “ les hormones del benestar o del plaer” . La segregació d’aquestes hormones al corrent circulatori és el que ens fa sentir tant bé físicament i ens dóna relaxació mental després de practicar esport. 

Al centre impartim activitats de moviment per un fisioterapeuta especialitzat. Recorda que en tota pràctica d’esport , és molt important fer-ho amb responsabilitat i sentit comú, per poder evitar lesions! 

GIMNÀSTICA CORRECTIVA 

És una classes específica per millorar el benestar físic amb estiraments, propiocepció i tonificació del cos. Manté les articulacions i els músculs òptims per no patir lesions en l’activitat diària i alenteix l’evolució de les patologies degeneratives, adquirint consciència corporal i bons patrons de moviment. 

PILATES

Pilates des del punt de vista fisioterapèutic, millorant la postura , la consciència corporal, enfortint els músculs, estirant i alineant cada part del cos. 

HIPOPRESSIUS

Els Hipopressius es realitzen amb l’objectiu de recuperar la faixa abdominal i la musculatura del sòl pelvià. Millora la incontinència urinària, correcció de prolapses, millora postural, redueix el perímetre de la cintura i disminueixen els dolors menstruals.