Medicina Tradicional Xinesa

La Medicina Tradicional Xinesa està composada per varies tècniques, tot i que la més coneguda i aplicada és la Acupuntura.

Com és una visita de Medicina Tradicional Xinesa?

Primer es fa una exploració de la persona, tant en l’àmbit de la seva patologia com de tot l’individu en la  seva globalitat. És important per poder fer un bon diagnòstic la  observació de la llengua i la palpació del pols.

Preguntes sobre l’Acupuntura.

· Què és? LAcupuntura consisteix en la inserció d’unes fines agulles en uns punts determinats del cos, amb la finalitat de curar malalties.

· Fan mal les agulles? Al ser insertades quasi no es nota cap dolor per la seva finura. Sí notem una lleugera sensació de “rampa” , que es deu a que s’ha estimulat la energia que circula pels meridians, el Qi.

· Són d’un sol ús les agulles? Totes les agulles utilitzades al Centre de Fisioteràpia Palau són d’un sol ús. Una vegada utilitzades es recullen en un contenidor de residus i una empresa de gestió de residus tòxics s’encarrega d’incinerar-les.

· Quines malalties es tracten amb acupuntura? La Medicina Tradicional Xina té un ampli camp d’acció. Amb l’acupuntura es tracten malalties com l’artosi, lumbàlgies, migranyes, insomni, vertigen, ansietat, stress, patologies ginecològiques, malalties digestives,...

CENTRE DE FISIOTERAPIA PALAU

C/ Barcelona 5,7 1er 1era

08184 Palau-Solità i Plegamans

Tel./Fax. 93 864 46 94

direccio@fisioterapiapalau.com